lauantai 29. kesäkuuta 2013

Some Paint - Pientä pintaremonttia
Keväällä ilmoittauduin mukaan Tikkurilan järjestämään bloggeri-iltaan kokeilemaan erilaisia efektimaalauksessa käytettäviä tuotteita. Niillä maalaaminen olikin yllättävän helppoa ja hauskaa!  

Myöhemmin mittailin silmilläni studiohuoneen reilua pariakymmentä neliötä ja päädyin tulokseen että yksinkertainen olisi tässä tilassa paras ratkaisu. 
Säästän tällä erää luovemmat efektimaalausideat myöhemmäksi, sillä huoneeseen on jo tulossa mm. orkidealasikko katseita keräämään. 
Mutta päädyinpä kuitenkin heilumaan maalitelan kanssa. :)

-

In spring I took part in Tikkurilas interior painting course and learned a lot about the fun of painting with different effect techniques. I was even surprised about how easy some techniques were and how I could use them at home.

I have finally started the renovations at the studio and so had to do some painting there as well. Actually all surfaces had to be painted again and here's how it turned out with the main room. 

I fell in love with the turquoise color I found from the other side of my palette at the painting course and decided to use it as the accent color in the room's back wall.
Tikkurilan kurssikeskus, Paletin, maalaustiloista
löytyi teloja joka lähtöön.

Ajatus mieleisestä väristä löytyi sattumalta oman
palettipahvin kääntöpuolelta.
 


 Pistorasian suojalevyn alta paljastui robottihamsteri.:)

Ensimmäisenä työnä oli poistaa vanhat tapetit, joiden alta paljastui yllättävän kaunis vaaleanharmaa sementtiseinä, jonka päällä oleva rappaus oli sieltä täältä haurasta kuin keksi. Se vaikeutti paikoin pohjamaalausta, kuoriutuessaan seinästä telan mukana kuin paperi. Pinta myös imi maalia kuin sieni.


Katon maalauksen ja seinien kolmen pohjamaalikerroksen jälkeen pääsi vihdoin telaamaan muutakin kuin valkoista. Tältä se lopputulos sitten viimein näytti ja pitihän se H&M:n Coscious Collectionin viidakkotoppikin kuvata seinää vasten kun olivat kuin kaksi marjaa.;) 
Nyt on mm. myös lattia laitettu uusiksi ja keittiö valmistuu vaihe vaiheelta. Sohva on tilattu ja orkidealasikko pitäisi tilata seuraavana. :) :) :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti